Norr Mälarstrand 22 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Högst upp i vacker Jugendfastighet med strålande sjöutsikt!

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Taklägenhet med sjöutsikt i vacker jugendfastighet på Norr Mälarstrands mest attraktiva del nära stadshuset. Möjlighet att göra om till 2 rok.

Högst upp i fastigheten med bedårande sjöutsikt finns denna ljusa och fina taklägenhet med hög takhöjd om dryga 3,50 m, där möjlighet till loft ges. Möjlig 2:a med öppen planlösning. Vacker och stambytt jugendfastighet med hiss till våningsplanet. Lägenheten ligger attraktivt på Norr Mälarstrands bästa del, och har närhet till både restauranger, joggingspår längs vattnet, Kungsholmstorg runt hörnet samt kort promenad till City och Gamla Stan. Utsikten är magisk med sjöutsikt och utsikt över söders höjder samt Gamla Stan.

LÄS MER

FAKTA

Område: Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Adress: Norr Mälarstrand 22

Antal rum: 1

Boarea: 42 kvm

Biarea: 2 kvm

Våningsplan: 6

MÅNADSAVGIFT: 1860 KR/MÅNAD

Pris/bud: 4 490 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy