Edebyvägen 70 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt Drottningholm - Villa Edsviken anno 1898

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Idylliskt sommarnöje från slutet av 1800-talet med charmen ytterst väl bevarad. stor tomt om ca 11 500 kvm med högresta ekar, brygga och båthus i söderläge.

Attraktivt sommarnöje i en ostörd & lantlig idyll med sjötomt i rakt söderläge vid Drottningholm. Den 11 500 kvm stora tomten erbjuder en naturskön miljö med svagt sluttande gräsyta ned till bryggan & den egna strandlinjen som sträcker sig dryga 150 meter. Huvudbyggnaden anno 1898 om 181 kvm med ett flertal bevarade kakelugnar, glasveranda och utsikt över Mälarens vatten & ön Kungshatt. Vidare finns bad/båthus om 40 kvm, gästhus om 20 kvm samt förrådsbyggnad om 35 kvm vilka är i stort behov av renovering. Ett sällsynt tillfälle att förvärva ett charmigt sjöställe från slutet av 1800-talet på Lovön vid Drottningholm endast 7 km från Brommaplan. Arrendeavgift 36 035 kr/år.

LÄS MER

FAKTA

Område: Drottningholm

Adress: Edebyvägen 70

Antal rum: 8

Boarea: 181 kvm

Tomtarea: 11500 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy