Bastugatan 35 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Takvåning i etage i absolut toppskick med Stockholms mest spektakulära utsikt över stadens horisont åt både söder och norr.

Takvåning i etage i absolut toppskick med Stockholms mest spektakulära utsikt över stadens horisont åt både söder och norr. Våningen är belägen på Bastugatans mest attraktiva del med de framförliggande pittoreska kulturhusen från 1700-talet med dess små grönskande gårdar & en hänförande vy över Riddarfjärdens vatten. Just avslutad totalrenovering med genomgående sobra & påkostade materialval med både panoramafönster, altan, stor balkong & eldstad. Med en därtill milsvid utsikt över större delen av staden är detta en helt unik våning & något av det absolut bästa Stockholm har att erbjuda i denna storleksklass. Garageplats i huset. Oäkta förening.

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermalm :Stockholm

Adress: Bastugatan 35

Antal rum: 4

Boarea: 106 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy