Grenstigen 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Spektakulärt boende på västervänd sjötomt beläget alldeles vid strandkanten med vy över Lilla Värtans vattenspegel & Tranholmens grönska.

Spektakulärt boende på västervänd sjötomt beläget alldeles vid strandkanten med vy över Lilla Värtans vattenspegel & Tranholmens grönska. Generösa fönsterpartier sträcker sig från golv till tak med ett flertal utgångar som skapar en flytande gräns mellan ute- & inomhusmiljön & en sällan skådad direktkontakt med det framförliggande vattnet. Villan är i absolut toppskick & i ett exklusivt utförande av internationell stil med genomgående sobra & exklusiva materialval. Bryggdäck sträcker sig längs hela stranden & erbjuder bad från brygga med härliga solnedgångar över fjärden i väster & möjlighet att förtöja den egna båten. Ett livsstilsboende med bästa solläge endast åtta minuter från Stureplan.

LÄS MER

FAKTA

Område: Islinge

Adress: Grenstigen 5

Antal rum: 7

Boarea: 325 kvm

Biarea: 65 kvm

Tomtarea: 780 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy