Residence Logo

Nyhetsbrev

Slott i anrika omgivningar

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Norrtuna slott med anor från 1200-talet är vackert beläget i det böljande landskapet och har under seklens lopp ägts av flera namnkunniga släkter.

Norrtuna slott med anor från 1200-talet är vackert beläget i det böljande landskapet och har under seklens lopp ägts av flera namnkunniga släkter. Efter en brand uppfördes nuvarande byggnad 1937 och idag bedrivs här småskalig verksamhet men slottets disponering lämpar sig väl för ett generöst boende. Entréplan erbjuder en rymlig sällskapsdel och stort lantkök där man enkelt tar sig ut till parken med dess pool och soldäck. Plan två och tre erbjuder blandat sovrum, en del sällskapsytor och kontorsdel. En stor del inventarier ingår i priset. En uppvuxen park omger slottet men det finns även att par ha betesmark. I parken är ett vagnslider beläget där det finns stora förråd och fyrbilsgarage. I närheten finns en stor stallanläggning med ridhus. Sammantaget erbjuder Norrtuna slott ett unikt livsstilsboende och goda möjligheter att bedriva mindre verksamhet.

LÄS MER

FAKTA

Område: Gnesta

Adress: Norrtuna slott


MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Jonas Martinsson

Jonas ingår med Anders och Henric i vårt speciella gårdsteam som arbetar över hela södra och mellan Sverige. Han började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter. Strax därefter inriktade han sig på att arbeta med gårdar och har sedan dess varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Jonas är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord, skog men jobbar även med villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller på havet.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy