Norrtuna slott - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Slott i anrika omgivningar

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Norrtuna slott med anor från 1200-talet är vackert beläget i det böljande landskapet och har under seklens lopp ägts av flera namnkunniga släkter.

Norrtuna slott med anor från 1200-talet är vackert beläget i det böljande landskapet och har under seklens lopp ägts av flera namnkunniga släkter. Efter en brand uppfördes nuvarande byggnad 1937 och idag bedrivs här småskalig verksamhet men slottets disponering lämpar sig väl för ett generöst boende. Entréplan erbjuder en rymlig sällskapsdel och stort lantkök där man enkelt tar sig ut till parken med dess pool och soldäck. Plan två och tre erbjuder blandat sovrum, en del sällskapsytor och kontorsdel. En stor del inventarier ingår i priset. En uppvuxen park omger slottet men det finns även att par ha betesmark. I parken är ett vagnslider beläget där det finns stora förråd och fyrbilsgarage. I närheten finns en stor stallanläggning med ridhus. Sammantaget erbjuder Norrtuna slott ett unikt livsstilsboende och goda möjligheter att bedriva mindre verksamhet.

LÄS MER

FAKTA

Område: Gnesta

Adress: Norrtuna slott

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy