Gamla Saltsjöbaden - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Jugendvilla anno 1909

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Storslagen familjevilla anno 1909 belägen i hjärtat av gamla Saltsjöbaden på sjönära & barnvänlig trädgårdstomt om 2479 kvm.

Storslagen familjevilla anno 1909 belägen i hjärtat av gamla Saltsjöbaden på sjönära & barnvänlig trädgårdstomt om 2479 kvm. Grönskande läge invid Wallenbergsparken & härligt solläge från morgon till kväll med solnedgång över Neglingemarens vatten. Villan presenterar spatiös sällskapsdel med praktfullt burspråk med spröjsade fönster & vy mot vattnet. Med en väl tilltagen takhöjd, ett flertal eldstäder & de flesta av de vackra tidsenliga detaljerna bevarade skapas en atmosfär av förra seklets jugendperiod. Sex till åtta sovrum samt fyra badrum. Hel källare & enbils-garage. Villan disponeras idag som två-familjsvilla men kan enkelt omdisponeras till en praktfull bostad för en familj med högt ställda krav. Boarea 574 kvm.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Gamla Saltsjöbaden

Antal rum: 14

Boarea: 574 kvm

Biarea: 117 kvm

Tomtarea: 2479 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy