Residence Logo

Nyhetsbrev

Fulländad egendom om 532 ha

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Representativt boende i renoverat Corps de Logi om 950 kvm uppfört i nyklassicism med tillhörande friliggande flyglar & annex. Byggnaderna ligger samlade i en uppvuxen parkmiljö med tennisbana & pool.

Representativt boende i renoverat Corps de Logi om 950 kvm uppfört i nyklassicism med tillhörande friliggande flyglar & annex. Byggnaderna ligger samlade i en uppvuxen parkmiljö med tennisbana & pool. Gedigen egendom som erbjuder högkvalitativt lantboende med möjligheter till en aktiv & varierande lantbruksdrift. 350 ha skogsmark med förstklassig jakt & bra kräftfiske. 131 ha åkermark samt betes- & övrig mark. Synnerligen välvårdad och gedigen egendom som erbjuder underbar livskvalitet samt möjlighet till en aktiv och varierande lantbruksdrift. Representativt boende i Corps de Logi om 950 kvm med tillhörande flyglar. Vidare finns mindre hus och torp. 331 ha skogsmark med kvalitativ jakt och goda kräftvatten.

LÄS MER

FAKTA

Område: Morsta

Adress: Morsta Herrgård


MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Jonas Martinsson

Jonas ingår med Anders och Henric i vårt speciella gårdsteam som arbetar över hela södra och mellan Sverige. Han började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter. Strax därefter inriktade han sig på att arbeta med gårdar och har sedan dess varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Jonas är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord, skog men jobbar även med villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller på havet.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy