Morsta Herrgård - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Fulländad egendom om 532 ha

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Representativt boende i renoverat Corps de Logi om 950 kvm uppfört i nyklassicism med tillhörande friliggande flyglar & annex. Byggnaderna ligger samlade i en uppvuxen parkmiljö med tennisbana & pool.

Representativt boende i renoverat Corps de Logi om 950 kvm uppfört i nyklassicism med tillhörande friliggande flyglar & annex. Byggnaderna ligger samlade i en uppvuxen parkmiljö med tennisbana & pool. Gedigen egendom som erbjuder högkvalitativt lantboende med möjligheter till en aktiv & varierande lantbruksdrift. 350 ha skogsmark med förstklassig jakt & bra kräftfiske. 131 ha åkermark samt betes- & övrig mark.

Synnerligen välvårdad och gedigen egendom som erbjuder underbar livskvalitet samt möjlighet till en aktiv och varierande lantbruksdrift. Representativt boende i Corps de Logi om 950 kvm med tillhörande flyglar. Vidare finns mindre hus och torp. 331 ha skogsmark med kvalitativ jakt och goda kräftvatten.

LÄS MER

FAKTA

Område: Morsta

Adress: Morsta Herrgård

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy