Svavelsövägen 29 – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Stor familjevilla i bästa skick på sjötomt i sydväst

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Sjötomt i sydväst med egen lång strandlinje och tillhörande eget vattenområde i Svinninge precis vid Svavelsön. Stor villa om 430 kvm med separat gästlägenhet och dubbelgarage, allt i bästa skick. Brygga med segelbåtsdjup.

Arkitektritad villa om totalt 430 kvm inspirerad av klassiska skärgårdshus med spröjsade fönster och liggande träpanel.
Huset är beläget alldeles vid Svavelsön på en stor barnvänlig sjötomt i sydväst med bästa solläge, stora plan gräsytor, lång egen sandstrand och brygga med segelbåtsdjup. Interiört präglas sällskapsdelen av en öppen planlösning med härligt ljusflöde genom generösa spröjsade glaspartier och sjöutsikt från alla rum. Fem sovrum varav master bedroom med eget exklusivt badrum med såväl bastu som balkong. I suterrängplanet finns en separat lägenhet om ca 70 kvm med egen ingång, kök och bad som gjort för barnflicka eller gäster. På fastigheten finns även ett två-bilsgarage och gäststuga. 5405 kvm tomt med eget vattenområde. Bergvärme.

LÄS MER

FAKTA

Område: Svinninge

Adress: Svavelsövägen 29

Antal rum: 10

Boarea: 385 kvm

Biarea: 45 kvm

Tomtarea: 5405 kvm


MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy