Svavelsövägen 29 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Stor familjevilla i bästa skick på sjötomt i sydväst

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Sjötomt i sydväst med egen lång strandlinje och tillhörande eget vattenområde i Svinninge precis vid Svavelsön. Stor villa om 430 kvm med separat gästlägenhet och dubbelgarage, allt i bästa skick. Brygga med segelbåtsdjup.

Arkitektritad villa om totalt 430 kvm inspirerad av klassiska skärgårdshus med spröjsade fönster och liggande träpanel.
Huset är beläget alldeles vid Svavelsön på en stor barnvänlig sjötomt i sydväst med bästa solläge, stora plan gräsytor, lång egen sandstrand och brygga med segelbåtsdjup. Interiört präglas sällskapsdelen av en öppen planlösning med härligt ljusflöde genom generösa spröjsade glaspartier och sjöutsikt från alla rum. Fem sovrum varav master bedroom med eget exklusivt badrum med såväl bastu som balkong. I suterrängplanet finns en separat lägenhet om ca 70 kvm med egen ingång, kök och bad som gjort för barnflicka eller gäster. På fastigheten finns även ett två-bilsgarage och gäststuga. 5405 kvm tomt med eget vattenområde. Bergvärme.

LÄS MER

FAKTA

Område: Svinninge

Adress: Svavelsövägen 29

Antal rum: 10

Boarea: 385 kvm

Biarea: 45 kvm

Tomtarea: 5405 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy