Garvar Lundins Gränd 2 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Spektakulär vindsvåning med takaltan på Norr Mälarstrand

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Spektakulär & högklassigt designad vindsvåning belägen på en av Norr Mälarstrands mest attraktiva del med takaltan & vacker vy över Riddarfjärden.

Spektakulär & högklassigt designad vindsvåning belägen på en av Norr Mälarstrands mest attraktiva del med takaltan & vacker vy över Riddarfjärden. Med en rikt varierande arkitektur har man lyckats utnyttja vindens förutsättningar på ett mycket smakfullt sätt med originella detaljer & funktioner. Rymligt & ljust vardagsrum med öppen spis, stora glaspartier mot altanen & öppet till nock om 7 meter. Trappan i ek blir en läcker kontrast till den i övrigt ljusa färgsättningen &

LÄS MER

FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Garvar Lundins Gränd 2

Antal rum: 4

Boarea: 161 kvm

Våningsplan: 6

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy