Trångholmen - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Skärgårdsfastighet bestående av tre öar om ca 28 ha samt stort vattenområde

MÄKLARE: Jan Tivenius

Skärgårdsfastighet belägen mellan Grinda och Möja med jakt och fiskerätt och möjlig utvecklingspotential. På Trångholmen finns ett hus om 78 kvm, tennisbana samt modern lada om 200 kvm. Brygganläggning med bastu

Fastigheten, Karklö 1:9, utgörs av mark på tre öar mitt i Stockholms skärgård. Drygt halva Trångholmen ingår i fastigheten. På Trångholmen finns ett vinterbonat hus om 78 kvm med två rum och ett stort loft. Huset har en öppen planlösning med öppet upp till taknock, badrum och en mindre köksdel. Intill huset ligger en tennisbana och en stor gedigen lada i etage med en bottenplatta om ca 200 kvm. Vid vattnet, en kort promenad från huset, ingår en stor brygganläggning med två bastubyggnader samt mindre bryggor. Norr om Trångholmen ligger Idholmen, där den norra halvan ingår i fastigheten. Sydost om Trångholmen ligger Krokholmen, om ca 10 ha, som också ingår i fastigheten. Krokholmen är obebyggd. Jakt och fiskerätt ingår.

Till Trångholmen kommer man med egen båt alternativt med Vaxholmsbåt som sommartid trafikerar ångbåtsbryggan flera gånger per dag. På intilliggande Svartsö finns skärgårdshandel och krog. I närhten ligger också Grinda med sitt välkända värdshus med hotell, sjökrog och café.

LÄS MER

FAKTA

Adress: Trångholmen

Tomtarea: 28.2795 ha

Pris/bud: 19 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy