Bodalsvägen 20 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Fantastiskt välplanerad 4:a centralt på Lidingö

MÄKLARE: Ewa Söderberg

Mycket trivsam lägenhet på fyra rum och kök i Bodal med närhet till natur, kommunikationer och service.

Brf Roslagsskutan upplåter härmed en av deras hyresrätter till försäljning. Lägenheten är väldisponerad med stort vardagsrum och intilliggande matrum samt tre bra sovrum. I köket rymmer man även en matplats vid fönstret. Det finns en klädkammare i hallen samt garderober i anslutning till två av sovrummen.
Här kan man skapa ett trivsamt boende med uppgradering av ytskikt och golv. Balkong med morgonsol som även kan glasas in. En trevligt planerad familjelägenhet eller en bostad för paret som lämnar sin villa. Föreningen har en för området stor trädgård med en vacker pergola med sittgrupp och planteringar som medlemmar kan boka för sina tillställningar.
En övernattningslägenhet och en inglasad loggia på översta våningsplanet som medlemmar kan använda och boka. Tvättstugan är stor och har många tvättmaskiner. Till lägenheten hör också ett rymligt förråd.
I fastigheten finns det både en frisör och fotvård. Till Ropsten tar man sig via Lidingö centrum på 10 minuter antingen via buss eller tåg. Busshållplatsen ligger alldeles intill fastigheten och Lidingöbanan som trafikerar Ropsten - Gåshaga har sin hållplats en kort promenad från huset. Matbutiker som ICA Kvantum, Willys samt en mindre kvartersbutik ligger på promenadavstånd. Restaurang, gym samt mindre butiker finns i området. I närheten ligger mycket fina promenad- och cykelstråk längs med vattnet.

LÄS MER

FAKTA

Område: Bodal

Adress: Bodalsvägen 20

Antal rum: 4

Boarea: 95 kvm

Våningsplan: 1

MÅNADSAVGIFT: 5168 KR/MÅNAD

Pris/bud: 5 475 000 KR

MÄKLARE
VISNING

2/10 - 2022 KL 12:00 - 12:45

3/10 - 2022 KL 18:00 - 18:30

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Ewa Söderberg

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy