Hammarby allé 9 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unikt bonde med 55 kvm takterrass och uthyrningsdel

MÄKLARE: Jan Tivenius

Attraktiv våning med takterrass om 55 kvm med härlig utsikt mot takåsar och vattnet vid Hammarby Sjö. Totalt 4 sovrum och tre badrum i mycket gott skick. Separat uthyrningsdel/kontorsdel.

Generöst boende med takterrass om 55 kvm med bubbelbad och utsikt mot Södermalms takåsar och ner mot vattnet vid Hammarby Sjö. Fantastiskt trevlig bostad med modern och öppen planlösning som genomsyras av ljus och rymd samt genomgående stilrena materialval i mycket gott skick. Rymligt vardagsrum öppet mot kök och takterrass. Totalt erbjuds 4 sovrum med 3 badrum. Kontorsdel eller uthyrningsdel, om ca 30 kvm, med separat ingång komplett med stort badrum och pentry möjliggör ett ekonomiskt fördelaktigt boende för den som så önskar.

Hammarby Sjöstad ligger med ett enastående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Här bor man med ett stenkast till Årstaviken, solbryggorna med glittrande vatten. Närhet till affärer och annan service. I portuppgången finns dessutom ett närlivs och i samma fastighet finns både café och restaurang

LÄS MER

FAKTA

Område: Hammarby Sjöstad

Adress: Hammarby allé 9

Antal rum: 5

Boarea: 157 kvm

Pris/bud: 16 950 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy