Upplandsgatan 68 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Klassisk jugendvåning i Vasastan

MÄKLARE: Ewa Söderberg

Välplanerad och tilltalande bostad, granne med Enkehusparken i Vasastan. Ett stenkast från Odenplan med restauranger, caféer och Stockholms stadsbibliotek.

Mycket ljus och genomtänkt sekelskifteslägenhet med många vackra detaljer som kakelugnar, stuckatur, vackra golv och djupa fönsternischer. Takhöjden bidrar också till lägenhetens ljusa intryck.
En välkomnande möblerbar entré som öppnar upp mot lägenhetens övriga rum och med en separat klädkammare för ytterkläder och skor. I det stora och härliga vardagsrummet står den magnifika kakelugnen. Här finns det gott om utrymme för både en generös soffgrupp och en matgrupp för det större sällskapet. Lägenheten är i mycket gott skick och planlösningen ändrades till en fyra för att passa familjens behov. Därmed skapades två fina sovrum med fönster mot parken och ett lugnt läge. Det rymliga föräldrasovrummet når man via vardagsrummet och det är utrustat med flertalet garderober och en kakelugn. Köket har gott om arbetsytor och förvaring och ligger mot den vackra parken. Här finns också plats för matgrupp. Föreningens uteplats är lätt att nå och lägenheten har också en egen uteplats nedanför kök och sovrum.
Enkehusparken var från början en trädgård för Enkehuset som byggdes för borgerskapets änkor. Under 2017-2019 gjordes en genomgripande renovering av parken som idag är en mycket uppskattad grön oas mitt i Vasastan. Här finns en omtyckt lekpark för de yngre.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Upplandsgatan 68

Antal rum: 4

Boarea: 104 kvm

MÅNADSAVGIFT: 3949 KR/MÅNAD

Pris/bud: 10 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Ewa Söderberg

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy