- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Modern villa med havsutsikt över Dubrovniks riviera

MÄKLARE: Emilia Wennerlund

Tvåvånings villa i öst-västlig orientering som garanterar maximal solexponering och havsutsikt från husets alla vyer samtidigt som den behåller dess integritet.

Tvåvånings villa med högt i tak lokaliserad endast 20 minuter från Dubrovniks historiska centrum och endast 5 minuter till närmsta strand. Detta moderna hem är designat med material av högsta kvalitet och den senaste tekniken på en tomt på nästan 1 000 kvm.

Bottenvåningen har ett rymligt vardagsrum med sittgrupp och gym, ett fullt utrustat kök, matplats och ett halvt badrum. En stor skjutdörr från vardagsrummet vetter mot terrassen, poolområdet och medelhavsträdgården. Fyra stora dubbelrum ligger på första våningen. Varje rum har ett eget badrum och tillgång till en balkong med fantastisk utsikt.

På takterrassen finns gott om plats för att skapa ytterligare en loungedel.
Utanför erbjuder trädgårdsområdet en utomhuspool utrustad med motströmssimsystem och möjlighet till uppvärmning med värmepump, utomhusdusch med varmt vatten, terrass för större sällskap och fruktträd.

Denna villa har också ett smart hemsystem, har höghastighets optisk internetanslutning och garage för två bilar.
Den totala bebyggda ytan är 807 kvm, varav inredning 290 kvm, terrasser 421 kvm, utomhuspool 45 kvm samt garage och utomhus parkeringsplats 51 kvm.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Kroatien

Område: Dubrovnik

Boarea: 290 kvm

Tomtarea: 959 kvm

Pris/bud: 1 500 000 EUR

MÄKLARE

Emilia Wennerlund

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Emilia Wennerlund

Emilia är en social och glad person som brinner för hög service och goda relationer. Hon har flera års erfarenhet av arbete inom branschen för affärsflyg. Hon är ansvarig för reception, sociala kanaler och för att vara en hjälpande hand till våra mäklare. På fritiden reser hon gärna till nya platser med sin familj.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy