Skogsövägen 12C - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjönära med stor balkong och både bil och båtplats

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Välplanerad lägenhet med stor altan, uteplats, båtplats, bilplats och utsikt över Moranviken.

Välkommen till en välplanerad lägenhet som har det mesta med ett ogenerat läge med omedelbar närhet till vattnet. Lägenheten samt den inglasade altanen ligger soligt med fin sjökontakt.
Härlig rymd och stora ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rummet har en takhöjd på 4.8 meter vid nock och är i vinkel som gör att det finns gott om plats för både soffgrupp och matbord.
Två sovrum varav ett med utgång till uteplats med eftermiddagssol under sommarhalvåret.
Ett lite större badrum och ett duschrum, båda med klinkergolv, golvvärme samt helkaklade väggar.
Praktisk tvättstuga med gott om plats för förvaring finns i lägenheten. Tvättstugans yta (6.4 kvm) ingår ej i den angivna boarean.
Ovanför badrum och klädkammare finns idag ett förråd vilket är möjligt att inreda som loft.
Solig altan om ca 18 kvm med utsikt över Moranviken.
Idag disponeras lägenheten som en 3:a då man tagit bort en vägg. Om behov finns går det enkelt att återställa den till en 4:a vilket den är registrerad som i lägenhetsregistret.
Till lägenheten ingår en p-plats ute under tak samt ett kallförråd i anslutning till p-platsen.
Föreningen har en vacker trädgårdstomt gräsmattor och planteringar. I viken har föreningen två bryggor med tillgång till båtplats och badstege i direkt anslutning till huset.
Fastigheten ligger i närheten av Skogsö naturreservat som erbjuder promenader i skogen och längs med det vackra och fridfulla Baggensstäket.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Skogsövägen 12C

Antal rum: 3

Boarea: 112 kvm

Biarea: 6.4 kvm

Våningsplan: 3

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy