Karlbergsvägen 69 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Magnifik jugendvåning anno 1907 - två balkonger - tre kakelugnar

MÄKLARE: Ewa Söderberg

Ljus och vacker jugendvåning längs Karlbergsvägen med vackra fönsterpartier, välbevarade tidstypiska detaljer och högt i tak. Våningen har två balkonger i söderläge, tre vackra fungerande kakelugnar samt två eleganta badrum i Carraramarmor.

Nu saluförs denna eleganta klassiska paradvåning i toppskick i attraktivt läge på Karlbergsvägens lugnare del med vacker grönskande trädgård framför huset. Våningen är genomgående och har fantastiska detaljer såsom speglade pardörrar, stuckaturer, fungerande kakelugnar och mycket vackert burspråk i den stora salongen. Här finns också vacker fiskbensparkett och furugolv från tiden. Våningen håller hög klass på boendeupplevelsen och passar både en familj och den som söker ett funktionellt boende. Den pampiga hallen har rymd och ger överblick och har utgång till den ena balkongen. Matsalen och den stora salongen ligger i fil mot Karlbergsvägen. Master bedroom med kakelugn och gott om förvaring vetter mot gården och har badrum en-suite. Här finns också utgången till den stora balkongen i underbart och skyddat söderläge. Serveringsgången leder in till både gästrummet och köket, med utsikt mot gården. Köket är smakfullt renoverat med vita speglade köksluckor och bänkskivor i Carraramarmor. Här finns plats för stort matbord. Våningen har generösa ytor som ger möjlighet till disposition efter behov och önskemål. Här bor man i en välskött äkta förening som äger marken. Bostaden har centralt läge nära Sankt Eriksplan och Odenplan med mycket bra kommunikationer såsom bussar, tunnelbana och pendeltåg. Här har man gångavstånd till det mesta - matbutiker, caféer, restauranger och barer, gym, bagerier och shopping i närområdet. Grönområden finns också på nära håll, t ex. Vasaparken, Hagaparken och Karlbergs slott.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Karlbergsvägen 69

Antal rum: 4

Boarea: 118 kvm

Våningsplan: 2

MÅNADSAVGIFT: 4373 KR/MÅNAD

Pris/bud: 17 750 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Ewa Söderberg

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy