Kadettgatan 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Fantastisk 3,5:a i Vasastan - balkong i söder - öppen spis

MÄKLARE: Ewa Söderberg

Det centrala läget med pulsen runt hörnet - på Rörstrandsgatan och gatorna intill - ger samtidigt känslan av att bo lugnt och behagligt. Balkong med parkutsikt. Välskött äkta förening.

Genomgående bostad med högt läge vid attraktiva Birkastan. Rymligt sällskapsrum med öppen spis, balkong, matsal, kök, master bedroom, sovrum/arbetsrum, hall med förvaring och klädkammare samt fräscht badrum. Välplanerad bostad med tilltalande planlösning och fönster i två väderstreck. Takhöjden är generös och här finns vackra tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett, spegeldörrar och takrosetter. Köket är väldisponerat, ljust och inbjudande med matplats för flera, hel kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn och inbyggd mikrovågsugn. Intill köket ligger det mindre sovrummet, som även kan disponeras som arbetsrum. Matsalen har plats för många gäster. I sällskapsrummet finns en vacker fungerande öppen spis och här når man även utgången till balkongen i söderläge med trevlig utsikt mot en luftig, öppen och grönskande park. Stort master bedroom med gott om förvaring. Renoverat badrum i vitt kakel och grå kalksten. Här finns regndusch med glasvägg, kommod, wc, tvättmaskin, handdukstork, golvvärme och förvaring. Här finns möjlighet till ett riktigt drömboende och bostaden ger goda förutsättningar att disponeras efter behov och önskemål. Välskött äkta förening som äger marken, belägen vid lugn gata intill Karlbergsvägen. Hiss finns i huset. Centralt läge nära Sankt Eriksplan och Odenplan med mycket bra kommunikationer såsom bussar, tunnelbana och pendeltåg. Det är gångavstånd till det mesta - matbutiker, caféer, restauranger och barer, gym, bagerier och shopping i närområdet. Grönområden finns också på nära håll, t ex. Vasaparken, Hagaparken och Karlbergs slott. Flexibelt tillträde. Varmt välkommen på visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Kadettgatan 5

Antal rum: 3.5

Boarea: 75 kvm

Våningsplan: 2

MÅNADSAVGIFT: 2880 KR/MÅNAD

Pris/bud: 8 995 000 KR

MÄKLARE
VISNING

28/6 - 2022 KL 18:00 - 18:30

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Ewa Söderberg

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy