- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

722 kvm i exklusiv gated community

MÄKLARE: Emilia Wennerlund

Storslagen modern villa i La Zagaleta, designat speciellt för att passa de mest exklusiva smaker. Husets västorientering bjuder på spektakulära utsikter över bergen och fantastiska solnedgångar.

Inne i fastigheten kan vi hitta ett mysigt vardagsrum med högt i tak, fönster från golv till tak och öppen spis. Den har även en kontorsdel, biorum, inomhuspool, bastu och jacuzzi som kommer att göra det svårt att hitta skäl att lämna detta hus. Alla sovrum har direkt tillgång till terrasserna och ett poolområde. Utanför denna bländande fastighet finns flera uteserveringar och en grillplats där du kan tillbringa trevliga stunder med familj eller vänner.
La Zagaleta är ett av Europas mest prestigefyllda gated community. I början av 90-talet startade utvecklingen av området av dess totala storlek på nästan 900 hektar. Det började som ett privat jaktområde och har för nuvarande 250 fastigheter, inklusive tomter.
Området förväntas fortsätta växa med nya områden som läggs till när det börjar bli ont om tillgängliga bostäder att köpa. Det faktum att det endast finns två vägar in i bostadsområdet, med grindar och hög bevakning, är området högt värderat och lockar de rikaste.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Spanien

Område: Marbella

Antal rum: 15

Boarea: 722 kvm

Pris/bud: 4 950 000 EUR

MÄKLARE

Emilia Wennerlund

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Emilia Wennerlund

Emilia är en social och glad person som brinner för hög service och goda relationer. Hon har flera års erfarenhet av arbete inom branschen för affärsflyg. Hon är ansvarig för reception, sociala kanaler och för att vara en hjälpande hand till våra mäklare. På fritiden reser hon gärna till nya platser med sin familj.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy