Jaktvarvsvägen 9 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt med egen brygga pool två dubbelgarage och strålande utsikt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Representativ villa med bästa sjöläge. Totalyta 438 kvm, hög standard med upp till sju sovrum. Flera fina uteplatser, pool, brygga med båtlyft samt två garage. Strålande utsikt över södra Baggensfjärden.

Med hänförande utsikt över södra Baggensfjärden med lugnt läge på återvändsgata finns detta familjevänliga hus. Huset som byggdes 1964 genomgick under 2002 en om och tillbyggnad till en stilren Skandinavisk design/arkitektur efter ritningar från arkitekt Anders Landström. Huset har uppdaterats under dom senaste åren.
Spatiösa sällskapsytor med fönsterpartier från golv till tak, flera utgångar till fina uteplatser gör att ute och inne flyter ihop. En mycket bra planlösning ger stor flexibilitet med möjlighet till flera sovrum både på övre och entré plan. Genomgående hög standard med påkostade materialval.
Huset har totalt 10 rum med möjlighet till 7 sovrum, 3 badrum, bastu och gäst wc.
Till fastigheten finns två garage, ett uppe i huset och ett dubbelgarage vid gatan.
Vacker trädgårdstomt på 2262 kvm med granit i dagen som tillsamman med den påtagliga sjökontakten ger en fin skärgårdskaraktär. Det finns flera bra uteplatser i olika väderstreck, härligt insynsskyddat poolområde med soldäck, nere vid vattnet finns brygga med båtlyft. Vänligen kontakta mäklaren för enskild visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Jaktvarvsvägen 9

Antal rum: 10

Boarea: 257 kvm

Biarea: 181 kvm

Tomtarea: 2262 kvm

Pris/bud: 37 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy