Strandallén 64 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Extraordinär villa om 430 kvm - havstomt med eget vatten och bästa privata läget på Tyresö Strand

MÄKLARE: Henrik Thelin

Ett unikt tillfälle att förvärva det som antagligen är en av Tyresö Strands mest eftertraktade fastigheter genom både sitt utmärkta privata läge med havstomt och enastående arkitektur med panoramautsikt över Erstaviken ritat av Bo Zachrisson.

Ett unikt tillfälle att förvärva det som antagligen är en av Tyresö Strands mest eftertraktade fastigheter genom både sitt utmärkta privata läge med havstomt och enastående arkitektur med panoramautsikt över Erstaviken ritat av Bo Zachrisson. Med Erstaviks naturreservat som närmsta granne öppnar grindarna upp sig för ägarna till denna fastighet att till fullo njuta av sitt boende.

Fastighetens byggnader uppfördes 2002 och tre tomter blev två för att få den yta och privata rymd som krävdes. Vacker uppvuxen trädgård med hög standard på allt från murar av bohusgranit, vägar och grindar till generöst insynsskyddat poolområde, brygganläggning med segelbåtsdjup och sandstrand.

Vi erbjuds totalt 430 kvadratmeter av genomtänkt arkitektur i huvudbyggnaden. Stora representativa sociala utrymmen i entréplanet med panoramautsikt över Erstavikens vattenspegel. Dubbla öppna spisar mot vardagsrum och kök i öppen planlösning med högt i tak samt utgångar till både balkonger och altandäck. På våningsplanet finns även ett par sovrum eller sovrum/arbetsrum med eget badrum samt dressingroom. Totalt fem sovrum varav tre av dessa belägna på det privata övre planet med egna balkonger och klädkammare. Ett generöst vardagsrum/tv-rum samt rymligt badrum och ytterligare en separat wc. Souterrängplan innefattar idag biorum, vacker vinkällare med generös förvaring för drygt 1300 flaskor, matkällare, klädvårdsrum, gym samt relaxavdelning med bastu och jacuzzi samt utgång till havet och brygganläggningen.

När temperaturen i Erstaviken inte räcker till står poolen om 5x10meter med djup upp till 2,1 meter som komplement. Bilarna parkeras med fördel i det isolerade dubbelgaraget om knappa 40 kvm som är försett med källare samt inredningsbar övervåning med separat entré. För den med gröna fingrar finns ett växthus, en sjöbod vid brygganläggningen om ca 10 kvm i samma exteriöra utförande som huvudbyggnaden och garaget.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER

FAKTA

Område: Tyresö Strand

Adress: Strandallén 64

Antal rum: 9

Boarea: 310 kvm

Biarea: 120 kvm

Tomtarea: 4676 kvm

Pris/bud: 39 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy