Roddarvägen 3 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Enastående villa med privat högt läge för den stora familjen - signerad arkitekt Olle Rex.

MÄKLARE: Henrik Thelin

Välkommen till en exklusiv villafastighet med ett privat högt läge och gott om utrymme för den stora familjen signerat arkitekt Olle Rex.
Med sina fem sovrum och tre ytterligare rum i huvudbyggnaden kombinerat med ett elegant gästhus med komplett hushåll och ett poolområde som får dig att tänka på sydligare breddgrader - har vi nöjet att hälsa dig välkommen till Roddarvägen 3. Totalt erbjuder fastigheten hela 327 kvm vara huvudbyggnaden innefattar 282 kvm. Övre planet har representativa sociala ytor med milsvid utsikt mot Baggensfjärden. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med panoramafönster, full takhöjd, eldstad och balkonger. Även master bedroom är placerat på våningsplanet med egen balkong, badrum en suite och dressingroom och takfönster. Entréplan med välkomnande hall och takhöjd om drygt 3,3 meter. Fyra sovrum, tv-rum och gamingroom samt möjlighet till hemmakontor genom egen entré eller att inreda en egen lägenhet. Fristående gästhus om 40 kvm med terrass för generationsboende/uthyrning. Härligt insynsskyddat poolområde med gott om plats för loungemöbler och utekök vid pergolan. Pool om 8 x 4 meter med genomgående 1,5 meters djup. Ny liner från 2020 och poolen värms via fastighetens bergvärme. Ett mindre poolhus/omklädningsrum samt växthus finns i anslutning. I souterrängplanet finns ett dubbelgarage med högt i tak och rymlig vinkällare. Gott om plats på uppfarten för bilar och i trädgården som ansluter till skogsallmänning ges plats för både studsmatta och fotbollsmål. Hela fastigheten andas kvalitet med höga ambitioner gällande komfort och materialval - ett fantastiskt hem att trivas i.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER

FAKTA

Område: Boo Gård

Adress: Roddarvägen 3

Antal rum: 8

Boarea: 271 kvm

Biarea: 56 kvm

Tomtarea: 1880 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy