- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Korkula ön - Kroatien

MÄKLARE: Emilia Wennerlund

Idealistiskt belägen villa 20 meter från havet med sofistikerad arkitektur med imponerade havsutsikt. På dessa 520 kvm har du ett enkelt flöde mellan vackra interiöra och exteriöra utrymmen.

Villan består av 4 sovrum med egna badrum, ett rymligt vardagsrum och en matsal med fullt utrustat kök. Varje rum har direkt tillgång till stora terrasser med öppen havsutsikt, idealistiskt för avkoppling och solbad. På den rymliga terrassen erbjuds en uppvärmd oändlighetspool eftertraktad avskildhet. En extra bonus är fastighetens fantastiska privata strand. En privat trädgård, bastu, jacuzzi och 3 parkeringsplatser kompletterar denna speciella bostad. Fastigheten ägs av ett separat aktiebolag och säljs som en aktieaffär.

Prigradica är en liten fiskestad omgiven av gamla vingårdar och olivlundar på den nordvästra kusten av ön Korcula, 4 km från Blato, 12 km från Vela Luka och 45 km från staden Korcula. Prigradica, en av de tidigaste bebodda vikarna på ön, etablerades som en exporthamn för det respekterade vinet och olivoljan från närliggande Blato.

Prigradica är idag enbart en turistplats för en bekväm och fridfull vila. En stor strandpromenad dominerar bukten med en mullvad som byggdes under Österrike-Ungerns regeringstid. Underhållnings- och sportfaciliteter inkluderar klipp- och stenstränder, restauranger, kafébarer, fotbollsplaner, basket och sandvolleyboll. Eftersom Korcula är en skogbevuxen och bergig ö, är Prigradica en utmärkt utgångspunkt för vandrings- och cykelvägar runt ön. De omgivande byarna, orörda i århundraden, är en unik upplevelse av att återvända till det förflutna.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Kroatien

Område: Korcula

Boarea: 520 kvm

Tomtarea: 48562 kvm

Pris/bud: 2 500 000 EUR

MÄKLARE

Emilia Wennerlund

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Emilia Wennerlund

Emilia är en social och glad person som brinner för hög service och goda relationer. Hon har flera års erfarenhet av arbete inom branschen för affärsflyg. Hon är ansvarig för reception, sociala kanaler och för att vara en hjälpande hand till våra mäklare. På fritiden reser hon gärna till nya platser med sin familj.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy