Ekholmsvägen 57 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Fritidshus på vacker trädgårdstomt med utmärkt läge endast några hundra meter från Alfredsroviken.

Ute på idylliska Älgö utanför Saltsjöbaden finns nu möjlighet att förvärva en insynsskyddad trädgårdstomt med byggrätt enligt detaljplan.
Fastigheten har använts som fritidshusboende och ägts av samma familj sedan 40-talet.
Idag står det två byggnader på tomten varav ett boningshus på ca 70 kvm med kök, vardagsrum, två sovrum samt ett duschrum med wc. I vardagsrummet finns en öppen spis. Huset har två fina uteplatser båda under tak, det ena med söderläge det andra med eftermiddags och kvällssol. Vidare finns ett gästhus på ca 40 kvm med tre sovrum.
Tomten är vacker lummig och lättskött med plana gräsytor, fruktträd, syrén, rododendron och mer därtill. Här finns flera fina uteplatser samt en enkel carport.
Fastigheten ligger endast några hundra meter från Alfredsroviken med sin lilla sandstrand och båtplatser där nuvarande ägare disponerar en båtplats. Ytterligare några hundra meter bort ligger busstation, tennisbanor, Älgökiosken och det allmänna badet det så kallade barnbadet med härlig sandstrand och lekplats.
Här finns nu möjlighet att utveckla fastigheten och bygga sitt eget drömboende för fritids eller permanentboende. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A.
Vänligen kontakta mäklaren för visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Älgö

Adress: Ekholmsvägen 57

Boarea: 65 kvm

Biarea: 35 kvm

Tomtarea: 2276 kvm

Pris/bud: 7 950 000 KR

MÄKLARE
VISNING

29/6 - 2022

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy