- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Stor välskött radhus i Camp de Mar med pool omgivet av den populära golfbanan.

MÄKLARE: Emilia Wennerlund

Med vacker utsikt över de omgivande kullarna och den populära golfbanan, hittar du detta enastående radhus i Camp de Mar. Här erbjuds en privat uteplats i västläge med pool och terasser från vardera sovrum.

I Camp de Mar hittar du detta enastående radhus i ett eftertraktat och lugnt komplex, omgivet av golfbanan. Huset har en privat pool och flera stora terrasserade ytor, som är delvis täckta och det erbjuder vacker utsikt över golfbanan och de omgivande kullarna. Huset kommer in via en stor privat uteplats i västerläge. Den huvudsakliga vardagsrumsnivån erbjuder ett vardagsrum / matsal med öppen planlösning med en mysig öppen spis, ett fullt utrustat kök, en gästtoalett och en täckt terrass. På övervåningen finner du ett master bedroom med eget badrum, ett galleri och tillgång till ytterligare en terrass. Det finns ytterligare tre sovrum och två badrum, varav ett med eget badrum, samt en stor tvättstuga i källaren. Från sovrummen har du direkt tillgång till trädgården och poolen. Huset har även en enorm källare, med massor av förråd, ett spelrum och ett extra tv-rum.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Spanien

Område: Mallorca

Antal rum: 7

Boarea: 239 kvm

Pris/bud: 1 175 000 EUR

MÄKLARE

Emilia Wennerlund

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Emilia Wennerlund

Emilia är en social och glad person som brinner för hög service och goda relationer. Hon har flera års erfarenhet av arbete inom branschen för affärsflyg. Hon är ansvarig för reception, sociala kanaler och för att vara en hjälpande hand till våra mäklare. På fritiden reser hon gärna till nya platser med sin familj.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy