- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Egen fristad 200 m från Cap d'Antibes stränder

MÄKLARE: Emilia Wennerlund

En mindre villa med hög standard, endast 200 meter från Cap d'Antibes populära stränder. Huset består av vardagsrum och kök i en öppen planlösning, med mycket ljus genom dess panoramafönster. Två sovrum varav ett med egen ingång och en nyrenoverad trädgård helt i balinesisk stil.

Antibes, som ligger mellan Cannes och Nice, är en vacker stad som grundades av grekerna år 300 f.kr. Klimatet är härligt långt in på hösten och perfekt för den som vill köpa ett semesterhus i södra Frankrike. Alldeles utanför ringmuren vid hamnen finns sandstränder med fantastisk utsikt över Medelhavet. I den gamla stadskärnan finns ett nät av gator, gränder och torg som erbjuder en mängd butiker och restauranger. Här hittar man charmiga byhus med gångavstånd till alla bekvämligheter. Många skandinaver köper fastigheter i Antibes.

Cap d’Antibes är en vacker udde i staden Antibes, med välbevarad natur som erbjuder ett långt promenadstråk precis intill vattnet. Här ligger många exklusiva villor då utsikten och lugnet i området är något alldeles extra. Längst ut på udden ligger mytomspunna Hôtel du Cap Eden Roc, ett av Franska Rivierans mest välkända hotell.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Frankrike

Område: Antibes

Antal rum: 4

Boarea: 57 kvm

Pris/bud: 895 000 EUR

MÄKLARE

Emilia Wennerlund

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Emilia Wennerlund

Emilia är en social och glad person som brinner för hög service och goda relationer. Hon har flera års erfarenhet av arbete inom branschen för affärsflyg. Hon är ansvarig för reception, sociala kanaler och för att vara en hjälpande hand till våra mäklare. På fritiden reser hon gärna till nya platser med sin familj.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy