Nära Tegnérlunden - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unik möjlighet till eget våningsplan anno 1886 nära Tegnérlunden

MÄKLARE: Eric Lennmarker

Magnifik våning i vackraste 1880-tals miljö med välbevarade tidstypiska detaljer så som stjärnparkett, stuckaturer, dörröverstycken, tre fungerande kakelugnar etc. Fem möjliga sovrum och ca 50 kvm utgör en egen lägenhet.

Våningens generösa ytor inbjuder till en planlösning anpassad för familjen eller ett par som även söker plats för kontor hemma. Våningsplanet är idag delat i två separata bostäder, varav den ena om 200 kvm med 6 rum och kök och den andra om 52 kvm med 2 rum och kök. Att åter öppna upp mellan dessa bostäder är enkelt.

Hela våningsplanet ger förutsättningar att skapa ett fantastiskt boende med upp till 9 rum och kök. I den stora våningen finns ett stort luftigt kök och utgång till den ena balkongen. Nuvarande disposition innefattar två stora sällskapsrum, rymlig matsal, tre sovrum, gäst-wc och gott om förvaring. Helkaklat badrum med marmorgolv och fönster, tvättpelare. Den mindre bostaden har kök med matplats för stort sällskap, vardagsrum med utgång till den andra balkongen och sovrum med plats för dubbelsäng. Där finns badrum, förvaring och tvättmaskin.

Våningsplanet är genomgående och har många vackra fönsterpartier. Planlösningen är så utformad att rummen kan disponeras på flera olika sätt efter behov och önskemål, t ex. kan ett ytterligare badrum tillskapas, likaså sovrum och dressingroom. Här finns fantastisk potential att skapa ett riktigt drömboende.

Välskött äkta bostadsrättsförening i citynära läge med bra lokalintäkter och god ekonomi. I huset finns vinkällare för föreningens medlemmar.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Nära Tegnérlunden

Antal rum: 8

Boarea: 252 kvm

Våningsplan: 1

MÅNADSAVGIFT: 6711 KR/MÅNAD

Pris/bud: 31 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Eric Lennmarker

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy