Nära Tegnérlunden - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Paradvåning i vackraste 1880-tals miljö nära Tegnérlunden

MÄKLARE: Eric Lennmarker

Magnifik våning om 200 kvm i vackraste 1880-tals miljö med citynära läge. Tidstypiska detaljer och majestätiska kakelugnar. Välskött äkta bostadsrättsförening.

Våningen är genomgående och har många tidstypiska klassiska detaljer så som stjärnparkett, stuckaturer, dörröverstycken, pardörrar samt tre fungerande kakelugnar - som gör våningen elegant och ger härlig känsla.

Här finns ett stort luftigt kök med utgång till balkong mot föreningens trivsamma och lugna innergård. Nuvarande disposition innefattar två stora sällskapsrum, rymlig matsal, tre sovrum, gäst-wc och gott om förvaring.

Helkaklat badrum med marmorgolv och fönster, tvättpelare. Våningen har många vackra fönsterpartier. Planlösningen är så utformad att rummen kan disponeras på flera olika sätt efter behov och önskemål, t ex. kan ett ytterligare badrum tillskapas, likaså sovrum och dressingroom.

Välskött äkta bostadsrättsförening i citynära läge med bra lokalintäkter och god ekonomi. I huset finns vinkällare för föreningens medlemmar.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Nära Tegnérlunden

Antal rum: 6

Boarea: 200 kvm

Våningsplan: 1

MÅNADSAVGIFT: 5329 KR/MÅNAD

Pris/bud: 25 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Eric Lennmarker

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy