Mälhamravägen - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Mälhamra Hästby - När endast det bästa är gott nog.

MÄKLARE: Henrik Thelin

Flytta till Mälhamra, du erbjuds det bästa boendet med din familj och din häst, för en praktisk vardag och en oöverträffad fritid. En fantastisk hästanläggning, självfallet, men här har du också golf, bad, skidor, utflykter i skog och mark, löpning, cykling och jakt ett stenkast bort. Här i Mälhamra har du nära till all upptänklig service, handel, Stockholm City och hela världen genom Arlanda.

Mälhamra Häsby - för att du värdesätter din tid med din häst. På Mälhamra Hästby vet man att din tid med din häst är värdefull. Man har mångårig erfarenhet av att driva kvalificerad hästgård, redan 1999 startades verksamheten, som vi nu har tagit ytterligare ett steg, Sveriges första riktiga hästcommunity. För att du ska kunna umgås med din häst istället för att sitta i bilen.

Vad är en Hästby? Ridsporten har aldrig varit större än nu i Sverige. Den genomgår en snabb förändring, som innebär att den blir alltmer professionell, samtidigt som den grundläggande drivkraften är densamma: du vill leva med det bästa som finns, din häst.
På Mälhamra vill man göra livet så enkelt som möjligt för dig som älskar din häst. Därför skapas Mälhamra Hästby – där du bor permanent eller som weekendboende i en fantastisk miljö med din häst och all service och alla faciliteter som underlättar för ditt hästliv.

Hästen i centrum - På Mälhamra har man lång erfarenhet av att sätta hästen i centrum, redan 1999 startades hästverksamheten som har utvecklats kontinuerligt sedan dess. Det är Mälhamra's samlade kunskap som man nu bygger in i Sveriges första community som är skapad helt utifrån att ge bästa förutsättningar för ditt liv med din häst. Stallar, banor, ridhus mm överträffar det du är van vid när det gäller hästanläggningar, och självfallet finns alla normer och riktlinjer som en botten i allt vi gör. Tillgång till service och ledande expertis efter ditt behov är en självklarhet. Oavsett om din inriktning är dressyr, hopp, western, islänning – amatör eller proffs, så möter Mälhamra dina högt ställda krav.

Mälhamra Hästby innefattar 20 exklusiva fastigheter med gårdskaraktär i traditionell arkitektur och generösa tomter om ca 3.000 kvm. Totalyta om ca 290 kvm varav huvudbyggnad om ca 234 kvm boyta. Fristående flygel med gästhus om ca 42 kvm boyta samt ytterligare flygelbyggnad med carport och förråd om ca 15 kvm.

Första försäljningsetappen innehåller fyra fastigheter och beräknas vara klara för inflyttning under hösten 2022 då även det nya ridhuset kommer vara färdigställt.

LÄS MER

FAKTA

Område: Mälhamra Hästby

Adress: Mälhamravägen

Antal rum: 10

Boarea: 276 kvm

Biarea: 15 kvm

Tomtarea: 3000 kvm

Pris/bud: 15 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

stäng bildvy