- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nyproduktion, överdådig utsikt över Antibes höjder

MÄKLARE: Emilia Wennerlund

Elegant bostad idealiskt beläget i hjärtat av en anlagd park, i ett bostadsområde cirka 2,5 km från centrala Antibes. I motsatt riktning når du snabbt ett stort köpcentrum. Klar för inflytt 2023.

De två moderna byggnaderna sträcker sig harmoniskt på en sluttning och erbjuder invånarna vackert solsken och den bästa utsikten över Medelhavet, från de breda fönstren och terrasserna. Fastigheten kommer att erbjuda lägenheter som sträcker sig från studios till fyra rum och dess läge kommer att vara perfekt för en pied-à-terre i solen, ett extra boende utomlands, eller för att bo året runt. Denna lägenhet är en av de som ligger högst upp i fastigheten och kommer att erbjuda generösa utrymmen och en exceptionell havsutsikt från den stora terrassen.

Det finns ytterligare lägenheter tillgängliga i projektet från 250 000€ till 579 000€. För mer information kontakta mäklaren.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Frankrike

Område: Antibes

Antal rum: 4

Boarea: 95 kvm

Våningsplan: 4

Pris/bud: 979 000 EUR

MÄKLARE

Emilia Wennerlund

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Emilia Wennerlund

Emilia är en social och glad person som brinner för hög service och goda relationer. Hon har flera års erfarenhet av arbete inom branschen för affärsflyg. Hon är ansvarig för reception, sociala kanaler och för att vara en hjälpande hand till våra mäklare. På fritiden reser hon gärna till nya platser med sin familj.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy