Gavelvägen 14 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Attraktiv våning på Lidingö

MÄKLARE: Ewa Söderberg

Tilltalande våning i välskött förening med fina materialval. Stor balkong i sydväst.

Trivsam och inbjudande våning med öppen planlösning och fyra sovrum. Brf Stensötan på Lidingö ligger fint i villakvarteren i Bergsätra med utsikt över Stora Värtan. Lägenheten är ljus med fönster i fyra väderstreck och en stor balkong i sydvästläge. Lägenheten har genomgående plankgolv i oljad ek, välplanerat kök från Poggenpohl och vitvaror från Gaggenau. Öppen och social planlösning med plats för det stora sällskapet. Två badrum och fyra bra sovrum gör detta till en riktig familjelägenhet. Till våningen hör även ett större förråd. Föreningen har också en övernattningslägenhet för sina medlemmar samt två garage med laddstolpar. Brf Stensötan har de senaste fem åren satsat på en miljöomställning och installerat solpaneler på taken och har idag ett väl fungerande avtal med el för samtliga medlemmar.

LÄS MER

FAKTA

Område: Bergsätra

Adress: Gavelvägen 14

Antal rum: 5

Boarea: 149.5 kvm

Våningsplan: 4

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Ewa Söderberg

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy