Garverigränd 7 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sex rum och kök med högt läge i utmärkt skick och 30 kvm terrass i Nacka

MÄKLARE: Henrik Thelin

Välkommen till en synnerligen välplanerad och rymlig våning om 145 kvm i toppskick fördelat på sex rum och kök samt en terrass om ca 30 kvm - ett modernt och exklusivt boende i Nacka signerat Oscar Properties Läderfabriken.

Magnifik våning i toppskick om 145 kvm belägen högt upp i fastigheten med privat och ostört läge. Terrass om 30 kvm med fjärrstyrd markis över panoramafönstret och utsikt över Järla Sjö. Våningen är nyproducerad 2013 genom Oscar Properties i den så kallade Läderfabriken anno 1898 och kontinuerligt utvecklad av nuvarande ägare till perfektion med genomtänkta platsbyggda lösningar, påkostade materialval och stora ljusinsläpp vilket skapar en exklusiv känsla och lämpar sig såväl för familjeliv som för sociala tillställningar.
Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och det stilrena köket med stora fönsterpartier och utgång till terrassen blir våningens naturliga samlingspunkt. Egen avdelning för tv-rum alternativt sovrum/arbetsrum beroende på behov med utgång till terrassen. Master bedroom har vertikalmarkis och access till terrass samt badrum med dusch och badkar i anslutning. Ytterligare tre sovrum som alla har franska balkonger och utrymme för en arbetsplats. Välkomnande rymlig hall med hatt- och skohylla samt klädkammare i anslutning. Våningen har vidare tvättutrustning för klädvård samt garderobsutrymme bakom diskreta skjutdörrar.

Ett mycket trivsamt boende av högsta kvalitet i lugna kvarter söder om söder med närhet till kommunikationer, caféer, restauranger och affärer. Förening med god ekonomi.

För privata visningar vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER

FAKTA

Område: Järla Sjö

Adress: Garverigränd 7

Antal rum: 6

Boarea: 145 kvm

Våningsplan: 5

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy