- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Takvåning med stor terrass och utsikt över berg och hav i Marina Baie des Anges.

MÄKLARE: Emilia Wennerlund

Taklägenhet med stor altan och utsikt över berg och hav i Marina Baie des Anges, Villeneuve-Loubet. Belägen högst upp i en av de mest spektakulära byggnaderna på franska rivieran, formad som ett fartyg.

Lägenheten är totalrenoverad i modern stil med förstklassig kvalitet av materialval och genomgående hög standard, med en otrolig panoramautsikt över hamnen och det azurblå Medelhavet. Vidare finns ett stort vardagsrum och öppet kök med utsikt över 120 kvm terrass och jacuzzi samt ett sommarkök. Lägenheten består av två vackra sovrum varav ett master bedroom med badrum, dusch och wc samt ett andra badrum med dusch, dubbla handfat och separat toalett. Till lägenheten tillhör ett garageutrymme för tre bilar, källarförråd och vaktmästare finns i fastigheten. Stranden ligger femtio meter bort och hela marinan består av en båthamn, restauranger, service samt butiker. Det är femton minuter till Nice flygplats och buss- och tågstation finns på gångavstånd. Det är sju minuters bilfärd till centrala Antibes.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Frankrike

Område: Cagnes-sur-Mer

Antal rum: 3

Boarea: 106 kvm

Pris/bud: 3 490 000 EUR

MÄKLARE

Emilia Wennerlund

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Emilia Wennerlund

Emilia är en social och glad person som brinner för hög service och goda relationer. Hon har flera års erfarenhet av arbete inom branschen för affärsflyg. Hon är ansvarig för reception, sociala kanaler och för att vara en hjälpande hand till våra mäklare. På fritiden reser hon gärna till nya platser med sin familj.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy