- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nyproducerad takvåning i etage med egen takterrass och pool på Cap d’Antibes!

MÄKLARE: Emilia Wennerlund

Låt drömmen om ett boende på Cap d’Antibes gå i uppfyllelse! Detta nybyggda penthouse har en privat pool uppe på den egna takterrassen och ligger i Parc du Cap som är en väl skyddad residens med hög säkerhet samt poolområden både inomhus och utomhus, spa, gym, tennisbana, garage i källaren och concierge.

Fastigheten innehåller totalt 88 lägenheter, allt ifrån ultramoderna tvårummare till exceptionella takvåningar med takterrass och egen pool som denna. Cap d’Antibes är ett av Franska Rivierans mest eftertraktade områden, med gångavstånd till restauranger, butiker och stränder, - allt du behöver för att njuta av livet på Rivieran! Här är du nära till Europas största lyxmarina Port Vauban i Antibes, Jazzfestivalen i Juan-les-Pins och filmfestivalen i Cannes. Nice internationella flygplats ligger endast 16 km bort. Fastigheten är färdigställd.

Utrustning: AC, hemautomation, 2-glas fönster, eldrivna jalusier, hiss, videotelefon, pool, spa, tennis.
Närområde: Centrum, tågstation, hamn, flygplats, strand, hav.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Frankrike

Område: Antibes

Antal rum: 5

Boarea: 161 kvm

Pris/bud: 4 500 000 EUR

MÄKLARE

Emilia Wennerlund

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Emilia Wennerlund

Emilia är en social och glad person som brinner för hög service och goda relationer. Hon har flera års erfarenhet av arbete inom branschen för affärsflyg. Hon är ansvarig för reception, sociala kanaler och för att vara en hjälpande hand till våra mäklare. På fritiden reser hon gärna till nya platser med sin familj.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy