- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Genomgående ljus takvåning i en lyxresort på Cap d'Antibes!

MÄKLARE: Emilia Wennerlund

Fantastisk takvåning i modern stil högst upp i huset. Lägenheten ligger i ett privat och skyddat residens i trevligt och lugnt bostadsområde mitt i hjärtat av Cap d'Antibes!

Denna lyxiga takvåning erbjuder en stor sällskapsyta som är genomgående ljus med häpnande takhöjd och består av vardagsrum och matsal i öppen planlösning med ett fullt utrustat kök. Här finns gott om utrymme som bjuder in till många trevliga stunder med nära och kära på denna stora och luftiga yta med en terrass och en balkong på varsin sida. Vidare finns 3 rymliga sovrum med eget badrum och två vackra terrasser samt tvättstuga. Genomgående hög standard, reversibel luftkonditionering, säkerhetssystem, videotelefon, videoövervakning, dubbelglasade fönster, elektriska fönsterluckor, utomhusbelysning, handikappåtkomst, hiss, internet, tennisbana och vaktmästare.

Fastigheten består av 6 st lägenheter och har en lummig innergård i medelhavsstil med en uppvärmd gemensam pool. 3 parkeringsplatser ingår i försäljningspriset. Minskade notariekostnader då det är nyproduktion.

Med närhet till hav, stränder, butiker, stadens centrum, golfbana, flygplats och den berömda Port Gallice.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Frankrike

Område: Antibes

Antal rum: 4

Boarea: 228 kvm

Våningsplan: 4

Pris/bud: 2 950 000 EUR

MÄKLARE

Emilia Wennerlund

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Emilia Wennerlund

Emilia är en social och glad person som brinner för hög service och goda relationer. Hon har flera års erfarenhet av arbete inom branschen för affärsflyg. Hon är ansvarig för reception, sociala kanaler och för att vara en hjälpande hand till våra mäklare. På fritiden reser hon gärna till nya platser med sin familj.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy