- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Modern medelhavsvilla i Santa Ponsa med trädgård och stor pool

MÄKLARE: Emilia Wennerlund

Denna medelhavsvilla i Santa Ponsa ligger i ett mycket omtyckt och lugnt område i Costa de la Calma. Det tar cirka 10 minuter att gå ner till stranden. Fastigheten har genomgått en omfattande renovering i modern stil.

Den plana tomten med gräsmatta, exceptionellt stor pool och terrasser är en idealisk familjevilla som kan användas året runt. Husets entré ligger på övervåningen, där vardagsrum, matplats och kök tillsammans skapar en öppen och social yta. På övervåningen finns även ett sovrum med badrum och en terrass med utsikt över landskapet med en trappa direkt ner till trädgården. På villans nedre plan ligger ett större sovrum med eget badrum. Ytterligare ett sovrum och ett badrum på nedervåningen har också direkt tillgång till trädgården. Trädgården har olika apelsinträd och ett stort citronträd.

Costa de la Calma med sina villor och lägenheter är ett eftertraktat bostadsområde sydväst om ön Mallorca. Costa de la Calma ligger cirka 20 minuter med bil från den baleariska huvudstaden Palma de Mallorca och Palmas flygplats. Det imponerande naturlandskapet med de typiska medelhavsklipporna och utsikten över Malgratsöarna är, förutom den mogna infrastrukturen, de egenskaper som kännetecknar detta bostadsområde. På några minuter kan du nå golfbanorna i Santa Ponsa och den populära Country Club Santa Ponsa. Den fashionabla hamnen i Port Adriano med sina lyxiga restauranger och butiker ligger också bara en kort bilresa bort.

Santa Ponsa -regionen ligger i Calvia kommun på sydvästra Mallorca. Den faktiska platsen Santa Ponsa ligger direkt vid en vik med en stor sandstrand. Alla butiker, läkare, banker och stormarknader hittar du här. Mellan Santa Ponsa och El Toro med den nya marinan "Port Adriano" finns det flera golfbanor och nyare urbaniseringar, som sammanfattas under termen "Nova Santa Ponsa". Santa Ponsa flyter i väster in i urbaniseringen Costa de La Calma.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Spanien

Område: Mallorca

Boarea: 275 kvm

Tomtarea: 900 kvm

Pris/bud: 1 890 000 EUR

MÄKLARE

Emilia Wennerlund

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Emilia Wennerlund

Emilia är en social och glad person som brinner för hög service och goda relationer. Hon har flera års erfarenhet av arbete inom branschen för affärsflyg. Hon är ansvarig för reception, sociala kanaler och för att vara en hjälpande hand till våra mäklare. På fritiden reser hon gärna till nya platser med sin familj.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy