- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Elegant villa idealiskt beläget i hjärtat av eftertraktade La Californie

MÄKLARE: Marléne Cedheimer

Elegant och stilfull villa om 250 kvm med pool och garage beläget i hjärtat av det eftertraktade området La Californie endast tio minuters promenad till Cannes centrum.

Villan är i perfekt skick och byggt på en 1261 kvm stor tomt med pool. Huset har flera våningar och cirka 250 kvm boyta som inkluderar en stor tvättstuga, ett fitnessrum/biograf och ett förråd på nedre våningen. På trädgårdsnivå finns en entré, ett ljust vardagsrum/matsal med utsikt över trädgården som vetter mot en uppvärmd pool, ett fullt utrustat fristående kök med matplats och terrass, därefter ett sovrum med separat duschrum. På övervåningen finns två sovrum; ett med inbyggda garderober och eget duschrum och det andra med eget badrum och dubbelterrass. På andra våningen finns ett stort sovrum med en stor walk-in-closet, ett badrum med bubbelbadkar och dusch samt en terrass med vacker havsutsikt. Slutligen har den översta våningen två sovrum och ett fristående duschrum. Villan har mycket förvaringsutrymme och erbjuder många bekvämligheter som tillexempel ett lyxigt garage för fyra till fem bilar.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Frankrike

Område: Cannes

Antal rum: 8

Boarea: 250 kvm

Tomtarea: 1261 kvm

Pris/bud: 2 900 000 EUR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Marléne Cedheimer

Marléne är enormt strukturerad, personligt engagerad och målinriktad. I hennes roll som VD-koordinator har hon med sig många värdefulla styrkor från sin tid som mäklarassistent och fastighetsmäklare. Tack vare lång erfarenhet av pressade tidscheman besitter hon djup förståelse av vikten av att prioritera. Marléne är van att vara flexibel, lyhörd och att ständigt vara lösningsorienterad och att erbjuda en hjälpande hand. Hon uppskattar ett tempofyllt arbete och utmanar sig själv att alltid ligga steget före. Marléne har goda kunskaper inom strategitänk, planering samt en hel del energi och ett glatt humör vilket gör att hon med enkelhet ser möjligheter och kan hitta en lösning på det mesta.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy