Torsåker Vallatorp 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Vallatorp anno 1923 ligger högt på stor naturtomt i underbar herrgårdsmiljö med närhet till sjön Sillen. Strålande utsikt, flera uteplatser, vackra träd, egen swimmingpool och garage.

Vallatorp, byggt 1923, ligger högt och vackert på stor naturtomt om 13.220 kvm i underbar herrgårdsmiljö och med närhet till sjön Sillen. Huvudbyggnaden har tio rum och kök i två plan. När man kliver in i huset möts man av en välkomnande hall, salonger och matsal i fil, ett gästrum samt ett lantligt kök med intilliggande groventré. På övervåningen finns hall, ett vardagsrum och fyra sovrum, med möjlighet till att iordningställa ett femte sovrum. Huset har sex fungerande eldstäder. På fastigheten finns även ett garage, två förrådsbyggnader samt en ny poolanläggning. Här erbjuds ett ståndsmässigt boende med underbar vidsträckt utsikt över de åkrar och ängar som omger huset. Fastigheten är belägen 1 mil söder om Gnesta och ca 8 mil sydväst om Stockholm. Vänligen maila eller ring för bokning av privat visning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermanland

Adress: Torsåker Vallatorp 1

Antal rum: 10

Boarea: 237 kvm

Biarea: 12 kvm

Tomtarea: 13220 kvm

Pris/bud: 8 900 000 KR

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

VISNING

19/6 - 2021 KL 13:00 - 16:00

21/6 - 2021 KL 10:00 - 13:00

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy