Torsby Sandviksväg 3 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Modern sommaridyll i toppklass - sjötomt i väster.

MÄKLARE: Henrik Thelin

Sommar-/weekendhus med permanent standard i toppklass på sjötomt i väst och solnedgångar över vattnet. Totalrenoverat och påkostat hus med privat och insynsskyddat läge. Pool, brygganläggning med båtlift, garagebyggnad och förråd.

Modern sommaridyll i toppklass på sjötomt med klippor och bryggor i västerläge. Fastigheten bebyggdes 1910 och har under de tre senaste åren totalrenoverats och byggts ut. Fastigheten är idag toppmodern med allt man kan önska sig av ett sommar/weekend-hus med en egen strandlinje, brygganläggning med båtlift på 7,5 ton och pool. Huset och tomten vetter mot Torsbyfjärden och bjuder på sällan skådade solnedgångar över vattnet. Interiört erbjuds en social sällskapsdel med eldstäder och stora fönsterpartier med vertikalmarkiser och en magnifik utsikt över det framförliggande vattnet. Det privata planet på övervåningen innefattar fyra sovrum, klädkammare och badrum. Vidare finns på fastigheten ett fristående garage och ett fristående förråd. Ett enastående sjöställe med sol hela dagen som är privat och lantligt men samtidigt endast ca 3 mil från city. Fastigheten lämpar sig för såväl sommarnöje/weekendhus som permanentbostad för den som så önskar.

LÄS MER

FAKTA

Område: Torsby

Adress: Torsby Sandviksväg 3

Antal rum: 6

Boarea: 172 kvm

Tomtarea: 1940 kvm

Pris/bud: 26 000 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy