Strandvägen 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Familjevilla med sjökontakt och pool på attraktiva Solsidan

MÄKLARE: Jonas Häggbom

På unik strandnära tomt med ett utmärkt sjönära läge ligger denna familjevilla. Den insynsskyddade tomten erbjuder stora plana gräsytor, vackra träd och ett härligt poolområde i direkt anslutning till huset. Fler fina uteplatser finns. Gästlägenhet finns i separat byggnad.

Välkommen till denna praktiska familjevilla som ligger på en för Strandvägen unik plan vacker trädgårds tomt med stora gräsytor, fruktträd och bärbuskar. Fastigheten ligger med ett utmärkt sjönära läge på populära Solsidan med strålande sjöutsikt över Erstaviken. Härlig insynsskyddad terras mot sydväst med poolområde där du har direkt access från kök och vardagsrum genom stora dörrpartier.
Entréplan med hall som öppnar upp mot vardagsrum, matsal och kök i öppenplanlösning. Köket är välutrustat med matplats samt utgång till terrass med poolområde i soligt sydväst läge, terrassen är delvis under tak, där plats finns för grill och matbord. Vidare på detta plan finns två sovrum varav ett lite större med eget badrum, klädkammare och utgång till terrass och pool. Väl tilltaget vardagsrum med spiskamin samt ett bibliotek/TV rum.
Nedreplan med två sovrum, stort badrum med badkar och separat dusch, tvättstuga, bastu, pingisrum samt en gillestuga med öppen spis. på detta plan finns också gott om förvaring.
Separat byggnad med en gästlägenhet, på ca 30 kvm, perfekt för aupair, kontor eller uthyrning. Carport för två bilar med laddbox.
Stor (ca 2400 kvm) plan trädgårds tomt med flera fina insynsskyddade uteplatser varav några med strålande sjöutsikt.
Ett livsstilsboende invid Erstaviken på populära Solsidan som bör upplevas på plats.
OBS för visning krävs anmälan!

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Strandvägen 1

Antal rum: 10

Boarea: 190 kvm

Biarea: 184 kvm

Tomtarea: 2385 kvm

Pris/bud: 28 000 000 KR

MÄKLARE
VISNING

22/5 - 2022 KL 12:00 - 13:30

24/5 - 2022 KL 12:00 - 13:00

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy