Buemåla gård - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Drömlik hästgård

MÄKLARE: Thomas Swenson

Glittrande vatten, trollska skogar och böljande ängar omsluter den sagolika egendomen Buemåla gård. En enastående hästgård med mangårdsbyggnad i vacker Key Weststil, uppförd i mitten av 1800-talet, som under de senaste åren pietetsfullt renoverats till ett lyxigt, lantligt residens. Här finns ett nybyggt stall med tillhörande upplyst, generös paddock men även gästhus, garage och ladugård.

Nu ges en unik möjlighet att förvärma Buemåla gård, en naturskönt belägen hästgård 5 mil väster om Kalmar. Längs med grusvägen leder solen tillsammans med bokskog och de gamla ekarna en in i underskön gårdsmiljö. Lugnet, avskildheten och grönskan välkomnar till Buemåla gård. Huvudbyggnaden är på 300 kvm och uppförd på 1850-talet som renoverats pietetsfullt de senaste åren och är i charmigt, fint skick. Till gården hör nybyggt stall med tre hästboxar och sadelkammare. Intill stallet finns flera bra beteshagar, vackra vidsträckta ridvägar och en upplyst paddock. På stallbyggnaden installerades solceller för bara några månader sedan. Vidare finns det på gården äldre ladugårdsbyggnad i två plan som används senast till gårdsbutik. I anslutning till huvudbyggnaden är ett garage med plats för tre bilar och två laddboxar uppfört senaste året och bredvid ett fristående hus på 60 m2 för uthyrning eller till vänner och bekanta kommer på besök.

Buemåla gård erbjuder en sällsynt god livskvalitet med rofyllda grönskande omgivningar endast 40 minuter från Kalmar och Karlskrona. På några minuters promenad finner du strand och båtbrygga vid sjön Torn. Bara några kilometer bort ligger vackra Emmaboda GK med sin fina 18-hålsbana. Ridklubb med träningsfaciliteter och nya ridhus bara en mil bort.

För ytterligare information och privat visning vänligen maila till [email protected], tack!

LÄS MER

FAKTA

Adress: Buemåla gård

Antal rum: 9

Boarea: 295 kvm

Biarea: 21 kvm

Tomtarea: 2.1812 ha

Pris/bud: 8 400 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

DOKUMENT

Thomas Swenson

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy