- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Modern villa med fantastisk trädgård och spektakulär havsutsikt

MÄKLARE: Marléne Cedheimer

Modern, lyxig villa som ligger i livliga Santa Ponsa, med spektakulär havsutsikt och frodig trädgård med en tomt på 1639 kvm. Villan har 4 sovrum, alla med en-suite badrum. De stora fönstren ger rikligt med ljus i hela huset. Där finns ett elegant och rymligt vardagsrum och matsal tillsammans med ett fullt utrustat kök.

Villan på 303 kvm har en takterrass med panoramautsikt ut över Medelhavet, viken över Santa Ponsa och bergskedjan Tramuntana. Takterrassen är utrustad med ett utomhuskök i hög kvalitet och ett utrymme med gott om sittplatser för gäster. Det finns en pool på 27 kvm pool och ytterligare en täckt uteplats för grilling. På tomten finns ett garage och en stor besöksparkering med elektrisk grind. Fastigheten har värmegolv, AC, dubbelglas i fönstren och en tvättstuga.

Villan ligger i närheten av den lyxiga hamnen Puerto Adriano och där finns flertalet restauranger, stränder, golfbanor och flera andra aktiviteter att välja mellan. På 25 minuter med bil så tar du dig till Palma och på 20 minuter till hamnen Port d’Andratx.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Spanien

Område: Mallorca

Antal rum: 5

Boarea: 303 kvm

Tomtarea: 1639 kvm

Pris/bud: 3 250 000 EUR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Marléne Cedheimer

Marléne är enormt strukturerad, personligt engagerad och målinriktad. I hennes roll som VD-koordinator har hon med sig många värdefulla styrkor från sin tid som mäklarassistent och fastighetsmäklare. Tack vare lång erfarenhet av pressade tidscheman besitter hon djup förståelse av vikten av att prioritera. Marléne är van att vara flexibel, lyhörd och att ständigt vara lösningsorienterad och att erbjuda en hjälpande hand. Hon uppskattar ett tempofyllt arbete och utmanar sig själv att alltid ligga steget före. Marléne har goda kunskaper inom strategitänk, planering samt en hel del energi och ett glatt humör vilket gör att hon med enkelhet ser möjligheter och kan hitta en lösning på det mesta.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy