- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Med en imponerande takterrass och milsvid utsikt över omgivningarna och havet

MÄKLARE: Marléne Cedheimer

Denna egendom ger ett starkt intryck redan när du går fram mot huset. Du går in till huset genom takterrassen och det ger dig ett unikt och ovanligt första intryck som även väcker din nyfikenhet.

Huset är nybyggt (2016), modernt och minimalistiskt med material av högsta kvalitet. En imponerande takterrass med ett utomhuskök och en strålande utsikt över omgivningarna och havet är det första du ser. Loungeområdet har ett stort segel över sig som skyddar dig från hettan.

En våning ner - som du når antingen via trappan eller hissen – hittar du ett ljust och luftigt sällskapsrum med umgängesytor, matbord och ett öppet planerat kök. Allt är fräscht, vitt och smakfullt. Glasdörrar leder dig ut på terrassen, som erbjuder dig samma fantastiska utsikt som du har från takterrassen.

Sovrummen finner du på en egen våning. De har alla eget badrum och garderober. Två av sovrummen har en härlig To. Master bedroom har en stor walk-in-closet och ett badkar där du kan avnjuta havsutsikten i lugn och ro. När de stora dörrarna från golv till tak öppnas så försvinner skillnaden mellan inne och ute och frisk luft strömmar fritt.

På den nedersta våningen finns en bastu och för närvarande ett gym men det kan enkelt användas som avslappningsytor eller som TV- eller spelrum.

Utanför finns en fräsch och inbjudande infinity pool. Poolområdet erbjuder stora ytor för solbadande, avkoppling och måltider samtidigt som du njuter av utsikten. Ett utomhuskök ser till att du har tillgång till kalla drycker och mat., en perfekt planering för en familj eller ett sällskap som bara vill njuta.

På ytorna längst nere finns en liten trädgård med träd som ger en naturnära känsla.

Detta är en fantastisk och modern fastighet med många bekvämligheter men den lyckas också förmedla en traditionell och varm känsla eftersom den är byggd med traditionella stenmurar på tomten.

Costa d’en Blanes ligger ovanför den välkända superyacht hamnen Puerto Portals, där du hittar ett stort utbud av finare restauranter och exklusiva butiker. I grannområdet Portals Nous finns en stormarknad med mycket brett sortiment inom mat och dryck. Du finner också ett stort antal barer, restauranter och butiker längs huvudgatan. På båda sidorna om hamnen finns vackra sandstränder. Detta är hus och ett område att trivas i!

LÄS MER

FAKTA

LAND: Spanien

Område: Mallorca

Boarea: 412 kvm

Tomtarea: 1120 kvm

Pris/bud: 3 500 000 EUR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Marléne Cedheimer

Marléne är enormt strukturerad, personligt engagerad och målinriktad. I hennes roll som VD-koordinator har hon med sig många värdefulla styrkor från sin tid som mäklarassistent och fastighetsmäklare. Tack vare lång erfarenhet av pressade tidscheman besitter hon djup förståelse av vikten av att prioritera. Marléne är van att vara flexibel, lyhörd och att ständigt vara lösningsorienterad och att erbjuda en hjälpande hand. Hon uppskattar ett tempofyllt arbete och utmanar sig själv att alltid ligga steget före. Marléne har goda kunskaper inom strategitänk, planering samt en hel del energi och ett glatt humör vilket gör att hon med enkelhet ser möjligheter och kan hitta en lösning på det mesta.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy