Bengt Langhs gata 7 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Bästa läge - hav och natur

MÄKLARE: Jonas Martinsson

På bästa läge med hav och bad nedanför och Pålslö slotts naturområde runt hörnet

På första parkett i Helsingborg med vidunderlig havsutsikt över Öresund, från Ven till Gilleleje i Danmark, ligger denna representativa villa om totalt ca 672 kvm med välbevarade och helt unika detaljer. Hela huset genomsyras av rymd och sekelskiftesatmosfär som allt förstärks av ljuset och detaljerna som tillsammans skapar en helt unik känsla. Här finns flera vackra eldstäder och välbevarade väggpaneler, stuckaturer, dörröverstycken och smidesdetaljer som tillför kvalitet och elegans på bästa sätt. Entréplanet har tre magnifika rum i fil mot vattnet samtliga med generös takhöjd. Här finns även ett uterum mot väster där utsikt över sundet och den prunkande trädgården är storslagen och rogivande.

Trappan i marmor och dess hall mot plan två är ett mästerverk där villans rymd och ljus blir ett konstverk. På detta plan finns fyra rymliga sovrum varav tre med utsikt mot sundet samt ett badrum. Ytterligare en trappa upp finns en delvis inredd vindsvåning som använts som kontor, här är utsikten än mer vidsträckt och vacker.
Källare under hela huset med gott om separat förvaring och ingång utifrån.

För området ovanligt stor parkliknande tomt om 2101 kvm som är helt insynsskyddad och omgiven av uppvuxna vårdträd där utsikten över havet och sundet är formidabel och den friska doften från havet härlig. Tomten är delvis terrasserad där den nedre delen har en prunkande naturdel perfekt för framtida projekt eller alldeles underbar att bara njuta av.

Den övre delen är vackert anlagd med trädgårdsland, buskar och uteplatser där kvällssolen försvinner ner i horisonten. Angränsande är hela Pålsjö slotts naturområde och vackra bokskogar där flera bra promenadstigar i underbar natur finns.

Ett par minuters promenad bort från tomten är havet med bad och även mysiga lokala restauranger. Villan med sina unika detaljer och storslagna havsutsikt erbjuder något av det absolut bästa i Helsingborg och på västkusten. Välkommen!

LÄS MER

FAKTA

Område: Helsingborg - Pålsjö

Adress: Bengt Langhs gata 7

Antal rum: 13

Boarea: 462 kvm

Biarea: 250 kvm

Tomtarea: 2101 kvm

Pris/bud: Pris på begäran

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy