Skarpkälsö 11 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sommarhus i Norrtälje skärgård på ö med egen udde och sandstrand samt kvällssol.

MÄKLARE: Henrik Thelin

Sommarhus i skärgården på ö med sydväst-läge i fint skick med lång strandlinje om ca 190 meter med två badvikar och en egen udde. Huvudbyggnad ca 73 kvm om 4 rum och kök, gästhus ca 25 kvm. Brygga, vedeldad bastu och förrådsbyggnad. Skyddat och ostört läge med några minuters båtfärd från fastlandet.

Varm välkommen till ett sommarhus med utmärkt läge på Skarpkälsö i Norrtälje skärgård. På Skarpkälsö´s västra sida bjuder vi ut en fastighet med privat läge genom en egen udde och två badvikar. Fastigheten omfattar drygt 11.000 kvm varav drygt 6.000 kvm är land och 5.000 kvm vatten. Huvudbyggnaden restes 2015 och innehåller tre sovrum, badrum med vatten-wc installerad 2021 samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till terrass/altan i söderläge och utsikt över din egen sandstrand och brygganläggning (djup 1,5-1,8 meter). Ett äldre gästhus med kök och vacker utsikt över den andra badviken med västerläge från altanen. 2016 byggdes en fristående vedeldad bastu om ca 12 kvm nära ena badviken.

Nuvarande ägare hyr båtplats vid Herrängs Marina och har därifrån ca 10 minuters båtfärd. Ägaren har även en båtplats vid Bolviken (ca 4-5 minuter från Skarpkälsö) som är en del av Hallstaviks båtklubb och kostar ca 1500kr/ år. Det är en traditionell båtklubb som man måste söka medlemskap i med köplats.

Från Norrtull i Stockholm är det 11 mil till Herrängs Marina och från Uppsala 7 mil. Vill du socialisera och gå på restaurang har du ca 30 minuter med båt både till Östhammar och Grisslehamn.

För vidare information vänligen kontakta Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER

FAKTA

Område: Skarpkälsö

Adress: Skarpkälsö 11

Antal rum: 5

Boarea: 98 kvm

Biarea: 24 kvm

Tomtarea: 11195 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy