Norr Mälarstrand 22 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Takvåning i vacker Jugendfastighet med stor altan i soligt sydvästläge

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Unik takvåning i genomgående gott skick med altan och balkong på bästa adress på Norr Mälarstrand och endast en kort promenad från city. Lämpar sig såväl för stora tillställningar som familjeliv.

Magnifik takvåning belägen högst upp på bästa adress i en av Norr Mälarstrands vackraste byggnader uppförd under början av förra seklets jugendperiod. En unik våning med en solig altan om hela 14 kvm i soligt sydvästläge och balkong med utsikt över Riddarfjärdens glittrande vattenspegel. Bostaden, som flödar i ljus, bjuder på magnifikt sällskapsrum med hela fem meter i takhöjd, fungerande eldstad, stort kök med all maskinell utrustning i perfekt anslutning till den generösa matsalen, upp till fyra sovrum samt två badrum och en gäst-wc. Från köket når man, via stort öppningsbart glasparti, den stora altanen med plats för stora sällskap med sol hela dagen fram till sena kvällen. Välkommen till en våning i genomgående gott skick med utsikt över Riddarfjärdens glittrande vattenspegel och Söders höjder med Högalidskyrkans ståtliga tvillingtorn i fonden.

Utmed hela Norr Mälarstrand kan man promenera och för en längre promenad eller joggingtur kan man ta sig runt utmed Riddarfjärdens strandlinje via Västerbron, Söder Mälarstrand och Gamla Stan. Det finns gott om parkeringsplatser utanför föreningens hus och för kommunikation in till City finns både cykelvägar, båt och buss. Området är rikt på restauranger men också flera skolor och förskolor.

LÄS MER

FAKTA

Område: Nedre Kungsholmen

Adress: Norr Mälarstrand 22

Antal rum: 5

Boarea: 171 kvm

Biarea: 6 kvm

Våningsplan: 6

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy