Berghemsvägen 83 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sekelskifte med högt fritt soligt läge på pittoreska Älgö - strålande sjöutsikt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Vackert sekelskifteshus på terrasserad tomt med flera fina uteplatser. Bra beläget med högt fritt soligt läge med strålande utsikt och fina solnedgångar över Baggensfjärden och Hotellviken. Båtplats i närheten av fastigheten finns.

Sekelskifteshus beläget på terrasserad tomt med gräsytor planteringar och flera fina uteplatser. Huset och tomten vetter mot södra Baggensfjärden och bjuder på sol från morgon till kväll med sällan skådade solnedgångar över fjärden. Interiört erbjuds på entréplanet en sällskaps del med fönsterpartier som ger en magnifik utsikt över det framförliggande vattnet samt ett stort kök med matplats. På övre plan tre sovrum varav ett är vältilltaget med utgång till balkong. På detta plan en möblerbar hall samt ett stort badrum med bastu. Vidare på fastigheten finns ett garage. Fastigheten lämpar sig för såväl sommarnöje (endast 23 km från stan) som för permanentboende då med fördelen att få njuta av den härliga skärgårdsmiljön året om. VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN VIA MEJL FÖR BOKNING AV VISNING!

LÄS MER

FAKTA

Område: Älgö - Saltsjöbaden

Adress: Berghemsvägen 83

Antal rum: 7

Boarea: 195 kvm

Tomtarea: 1881 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy