Sövdevägen 252-20 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Kringbyggd Skånegård vackert belägen på Romeleåsens sluttningar

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Sagolikt vackert belägen kringbyggd hästgård med anor från sent 1800-tal. Innergården med kullersten och utsikten över det skånska landskapet tillsammans med ridbana, den vita putsade skånska längan och det generösa stallet ger gården sin unika prägel.

Vallerödsbackes Gård med anor från 1800-talet är sagolikt vackert beläget på Romeleåsens sluttningar i Skåne. Här är det skånska landskapet som vackrast med böljande fält och prunkande skogspartier. En bit bort ligger Sövdesjön där sköna bad kallar under varma sommardagar. Den kullerstens beklädda innergården omfamnas på ett tilltalande och karaktäristiskt vis av gårdens byggnader där modernt stall och en vitputsad mangårdsbyggnad är kronan på verket. I direkt anslutning till gårdsbilden finner vi den belysta ridbanan och gårdens beteshagar, otroligt fröjdfullt och osedvanligt tilltalande.
Mangårdsbyggnaden har de karaktäristiska dragen av en Skånsk länga. Till det yttre känns gårdens mangårdsbyggnad som rustik och traditionell. Inne i bostaden finner vi en smakfullt och gediget restaurerad bostad med putsade innerväggar, ryggåstak och i övrigt en modern bostad. Den öppna moderna och trivsamma planlösningen i kombination med mer traditionella rum ger bostaden en attraktiv och inbjudande atmosfär. 2007-2009 lät man totalrenovera gårdens mangårdsbyggnad och installerade då också jordvärme, vilket medför en attraktiv ekonomi. Samtidigt lät man uppföra 6 stycken nya och generösa hästboxar. Den belysta ridbanan är ca 60 x 20 meter och hästhagarna är vackert stängslade och ger en hänförande upplevelse.
Välkommen till denna underbara plats med alla de egenskaper som en hästgård skall ha och där fördelarna med närheten till såväl bad, stad och ängar är dig nära. Välkommen till Vallerödsbackes Gård!

LÄS MER

FAKTA

Område: Blentarp Vallerödsbacke

Adress: Sövdevägen 252-20

Antal rum: 7

Boarea: 225 kvm

Biarea: 36 kvm

Tomtarea: 3.5768 ha

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Jörgen är en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Skåne. Alltid tillgänglig, lätt att nå, affärsmässig, resultatinriktad och alltid uppdaterad. Jörgen förmedlar både villor i tätorten, gårdar, lantbruk och kommersiella fastigheter såväl som fritidsfastigheter med unika lägen runt om i Skåne. Mycket på grund av hans gedigna kunskap och Residence Christies nätverk har Jörgen lyckats göra ett flertal rekordförsäljningar på olika orter i Skåne. Jörgen har varit i branschen sedan 1989 och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1990. Med en fastighetsmäklare som Jörgen med sin långa erfarenhet och sin kunskap tar Ni er försäljning till en ny nivå. Välkommen!

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy