Chapmansgatan 4 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Välkommen till det gamla Mazarinbageriet

MÄKLARE: Henrik Thelin

På Chapmansgatan 4 byggdes 2010 efter arkitektens ritningar en fantastisk bostad med "villakänsla" i det gamla Mazarinbageriet. Med egen ingång tillsammans med föreningens lilla grönskande trädgård på framsidan och hela innergården på baksidan med utsikt mot Riddarfjärden bor du bekvämt på en lugn återvändsgata i en skuldfri förening.

På 113 kvm ryms förutom kök och vardagsrum i öppen planlösning - med upp till knappa 3 meter i tak - även tre fina sovrum i bra storlekar. Kökets snickerier är från Kvik med vita luckor med en centralt placerad köksö med nödvändig maskinell utrustning i rostfritt utförande. Ett fint kaklat badrum från 2014 med bl. a. stor dusch och golvvärme samt en separat gäst wc. En liten tvättstuga tillsammans med rymlig klädkammare gör bostaden till en bekväm familjelägenhet. Då lägenheten är relativt nybyggd har den en mycket yteffektiv planlösning samt vattenburen golvvärme tillsammans med ett par vattenburna radiatorer på väggarna. Ett eget mekaniskt ventilationssystem med frånluft borgar för bra inomhusklimat och skiljer lägenheten från resterande husets självdragsventilation.

Enligt föreningens uppgifter är bostadsrätten 112 kvm men ett tidigare mätprotokoll har utvisat 113 kvm bruksyta.

Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4 kvm, det finns även gemensam tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och grovsoprum.

LÄS MER

FAKTA

Område: Nedre Kungsholmen

Adress: Chapmansgatan 4

Antal rum: 4

Boarea: 113 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy