Artillerigatan 76 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ljus 3:a i toppskick på plan 5 med två badrum, öppen spis och balkong.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Pietetsfullt renoverad genomgående 3:a med två badrum, öppen spis, balkong och låg avgift.

Välkommen till denna ljusa välplanerade lägenhet som är genomgående och ligger högt upp i huset. Den stilrena lägenheten som nyligen totalrenoverades med tidsenliga detaljer har en hög standard.
Hall med golv i kolmårdsmarmor och platsbyggd förvaring. Vardagsrum med plats för både matsalsbord och sittgrupp, här finns fungerande öppen spis och utgång till stor balkong med em/kvällssol.
Stilrent kök med bra arbetsytor och gott om skåp, Kyl/frys, vinkyl, diskmaskin, spis med ugn och fläkt.
Två badrum varav ett med badkar och tvättpelare, båda badrummen har Carrara marmor från golv till tak, golvvärme och handdukstork.
Två rymliga sovrum som vetter mot gården. I båda sovrummen finns gott om förvaring och i det större sovrummet finns även en walk-in-closet med burspråk (här finns möjlighet att göra om till ett litet sovrum, tillbaka till matplats alternativt ett hemmakontor).
I den nyligen genomförda renoveringen drogs all el om och är nu jordad och infräst i väggarna. Golven är i hårdwaxad fiskbensparkett. I lägenheten finns i alla rum en väl genomtänkt förvaring genom platsbyggda skåp och garderober. Tre förråd ingår. Stabil, bra och välskött förening med låg avgift.
https://brfbacken.com/
VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN VIA MEJL FÖR BOKNING AV VISNING!

LÄS MER

FAKTA

Område: Gärdet

Adress: Artillerigatan 76

Antal rum: 3

Boarea: 92 kvm

Våningsplan: 5

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy