Fogdevägen 3 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Lugnt soligt läge uppe Fogdevägen i attraktiva Saltsjö-Duvnäs ligger denna trevliga familjevilla med två plan plus källare. Trevlig tomt med uteplatser och bra parkering på tomt och i garage.

Välkommen till denna praktiska familjevilla som ligger med ett utmärkt lugnt soligt läge i populära Saltsjö-Duvnäs.
Entréplan med hall, vardagsrum, matsal, stort kök med matplats, kontorsdel (ca 20 kvm) med gäst wc och egen ingång som med fördel kan användas för praktik/mottagning alternativt ett utmärkt gästrum eller "hängrum" för barn i anslutning till köket.
En trappa upp finns idag en hall, tre sovrum och ett allrum som enkelt kan göras om till sovrum, utöver det två badrum.
Relativt plan tomt med flera uteplatser. Ett livsstilsboende i populära Saltsjö-Duvnäs. Visning enligt överenskommelse med mäklaren.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjö-Duvnäs

Adress: Fogdevägen 3

Antal rum: 8

Boarea: 206 kvm

Biarea: 88 kvm

Tomtarea: 1206 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy